After a recent upgrade to *.*.**, my Unifi * port -*** POE switches (*) are no longer p...

GetHuman-isaac_gr's customer service issue with Ubiquiti Networks from January 2019

2 views
 | 
177 similar
 | 
0 following
Help with my Ubiquiti Networks issue
First: share to improve GetHuman-isaac_gr's odds
Strength in numbers! Companies respond better when others are watching.
GetHuman-isaac_gr's next move: talk to Ubiquiti Networks when they open.
Ubiquiti Networks's call center is closed now. We will send GetHuman-isaac_gr a reminder to call them when they open. Nothing to do for now but wait!
Before contacting them, items GetHuman-isaac_gr may need:
Where was the item purchased, Order number (if applicable), and Billing address
The issue in GetHuman-isaac_gr's own words
After a recent upgrade to *.*.**, my Unifi * port -*** POE switches (*) are no longer providing POE power to my Unifi G* cameras and the one QA UAP-LR AP I have connected as well. In order to keep my cameras*AP working I'm forced to use the POE injectors that came with the devices. I've tried restarting and resetting the switches but no POE power. All other switch functionality is working. I could see why one would "fail" but both switches failing make me think that there's something else I could try. Hope to hear from you soon...thx -Isaac Graham
GetHuman-isaac_gr did not yet indicate what Ubiquiti Networks should do to make this right.
I have an issue with Ubiquiti Networks too
How GetHuman-isaac_gr fixed the problem
We are waiting for GetHuman-isaac_gr to fix the problem and share the solution with the rest of us customers.
Follow this to see how it gets fixed
Do you have a customer issue as well?
We can help you get Ubiquiti Networks's attention and get better help faster. Tap below to get started.
Having Ubiquiti Networks issues too?
Get tips from pros & other customers, and get it handled faster:
For better results, write at least 100 characters
This email address isn't valid
Follow this issue
See how GetHuman-isaac_gr fixes it.
This email address isn't valid

Ubiquiti Networks

Customer service issue
Reported by GetHuman-isaac_gr
Jan 15th, 2019 - 9 mons ago
I have an issue with Ubiquiti Networks too
Not resolved
Seen by 2 customers so far
Similar issue to 177 others
0 customers following this
Follow this issue to see how it gets fixed
Timeline
GetHuman-isaac_gr started working on this issue
Jan 15th 4:18pm