Hello, I have a behringer P**-I and am having issues with the unit. We have this hooked...

GetHuman2945747's customer service issue with Behringer from May 2019

Help with my Behringer issue
First: share to improve GetHuman2945747's odds
Strength in numbers! Companies respond better when others are watching.
Before contacting them, items GetHuman2945747 may need:
Order number, Billing address, and Email address on the account (if applicable)
The issue in GetHuman2945747's own words
Hello, I have a behringer P**-I and am having issues with the unit. We have this hooked up to our audio patchbay using **trs ***inch connectors. After about * minutes of being hooked up the unit freaks out and causes excessive flashing on the front LED's and stops passing audio through the unit. The power from the unit is plugged into our Surge X rack mounted unit. What could be causing this issue? Thank you
GetHuman2945747 did not yet indicate what Behringer should do to make this right.
I have an issue with Behringer too
How GetHuman2945747 fixed the problem
We are waiting for GetHuman2945747 to fix the problem and share the solution with the rest of us customers.
Please help with my Behringer issue
Do you have a customer issue as well?
We can help you get Behringer's attention and get better help faster. Tap below to get started.
Having Behringer issues too?
Get tips from pros & other customers, and get it handled faster:
For better results, write at least 100 characters
This email address isn't valid

Behringer

Customer service issue
Reported by GetHuman2945747
May 18th, 2019 - a mon ago
I have an issue with Behringer too
Not resolved
Seen by 4 customers so far
Similar issue to 614 others
0 customers following this
Timeline
GetHuman2945747 started working on this issue
May 18th 5:25pm
GetHuman2945747 indicated the issue is not fixed yet.
May 20th 9:59pm