Have loaded adobe elements **** - all ok*Opening Elements - all ok*Updating elements...

GetHuman1961322's customer service issue with Adobe Systems from January 2019

Help with my Adobe Systems issue
The issue in GetHuman1961322's own words
Have loaded adobe elements **** - all ok*Opening Elements - all ok*Updating elements - all ok*However as soon as you open a photo it comes up with "could not complete request because of problem with parsing the jpeg data" this is followed by "not enough RAM" and …"basic layer is missing"*I already have Elements ** which works fine.*I have tried Elements ** on two machines and they both react the same. I am worried that I have wasted £** GDP as this program does not seem to work. The laptops are new HP *.*Gigs - RAM *Gigs
GetHuman1961322 did not yet indicate what Adobe Systems should do to make this right.
I have an issue with Adobe Systems too
How GetHuman1961322 fixed the problem
We are waiting for GetHuman1961322 to fix the problem and share the solution with the rest of us customers.
Please help with my Adobe Systems issue
Do you have a customer issue as well?
We can help you get Adobe Systems's attention and get better help faster. Tap below to get started.
Having Adobe Systems issues too?
Get tips from pros & other customers, and get it handled faster:
For better results, write at least 100 characters
How would Adobe Systems email you?
This email address isn't valid

Adobe Systems

Customer service issue
Reported by GetHuman1961322
Jan 14th, 2019 - a mon ago
I have an issue with Adobe Systems too
Fixed
Seen by 5 customers so far
Similar issue to 254 others
0 customers following this
Items needed
Account holder name
Account number (if applicable)
Email address on the account
Billing address
Timeline
GetHuman1961322 started working on this issue
Jan 14th 2:46pm
GetHuman1961322 indicated the issue is not fixed yet.
Jan 14th 2:47pm
GetHuman1961322 indicated the issue is not fixed yet.
Jan 17th 8:12pm